lunes, 28 de junio de 2010

Segon programa.

Ara que ja s'ha acabat la etapa final d'exàmens i el curs, podem seguir amb el programa que degut a tots aquests factors la temàtica del segon programa es basa en dos grans temes: l'escola/institut i Sant Joan, d'entre d'altres (com el mur que s'ha col·locat entre el Bonpreu i el Mercat cobert o la roba i les marques). Podreu notar un cert aire irònic en molts aspectes i la opinió d'uns convidats molt especials que aniran donant la seva opinió a cadascú dels temes que es tractaran i fins i tot s'uniran al programa com si fossin un més.
El segon programa es podria definir com una entrevista constant amb preguntes i respostes i alguna intervenció constant d'algun membre (no sempre el mateix) en desacord que intentaran persuadir la resta amb arguments poc elaborats però concisos.
Esperem que us agradi, i sinó és així ens ho podeu fer saber, ens podeu criticar, de fet sou lliures de fer el que vulgueu, LLIBERTAT! Que no us faci gaire mal a les orelles.. ah, i adoreu de la música bona i de veritat que us oferim durant tota l'emissió.

1 comentario:

  1. m'agrada molt el vostre programa. M'agradaria que parlessiu de festes de roses. Una amiga meva m'ha dit que al tercer programa vau dir tot el que feien les primeres setmanes de juliol, pero si no heu posat el programa a la web, no puc sentir quines festes fan.
    Un petoneet! :)

    ResponderEliminar